Přední český šéfkuchař Jan Punčochář dopuručuje trouby AEG a indukční varné desky AEG. Pořiďte si je i vy!
JAN PUNČOCHÁŘ & PARNÍ TROUBA S TECHNOLOGIÍ SOUS VIDE
Populární metodu SousVide nejraději využívám při přípravě mas, ryb a zeleniny. Vakuum zachová výraznou chuť pokrmu, jeho charakteristickou strukturu i vitamíny.
Mnoho lidí považuje vaření metodou SousVide za komplikované a vhodné jen pro profesionální kuchyně. Přitom už dávno nejde o výsadu restaurací, a to díky multifunkční parní troubě.
JAN PUNČOCHÁŘ & FLEXIBRIDGE
Během vaření se často soustředím na několik úkonů zároveň, a proto v kuchyni potřebuji kvalitní spotřebiče, na které se můžu spolehnout. To platí i pro varnou desku – chci, aby byla prostorná, poradila si s hrnci a pánvemi všech tvarů i velikostí, disponovala intuitivním ovládáním a bleskově reagovala na mé požadavky. Těší mě, že se na trhu objevují produkty, která má kritéria beze zbytku splňují.