Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

WHIRLPOOL WH SP70 T262 P

DOPRAVA ZDARMA
  • Energetická třída : D (dříve A+++)
  • Barevné provedení : Nerez
  • Chladničky dle výšky : Nad 185 cm
  • Parametry chladničky : No Frost , FreshZone , 6. smysl FreshControl
  • Chladničky dle šířky : Více než 60 cm
  • Chladničky dle typu : Kombinované
  • Parametry mrazničky : NoFrost
  • Chladničky dle typu instalace : Vestavné
42.990 Kč
44.990s DPH
Skladem

Metal Multiflow
Prémiový vzhled interiéru. Díky designu a elegantní kovové stěně Multiflow je chladnička i uvnitř elegantní.
  Space Management
Veškerý prostor, který potřebujete. Inovativní design této chladničky s mrazničkou Whirlpool vám poskytne veškerý prostor a flexibilitu, který potřebujete k pohodlnému a snadnému skladování potravin a nápojů.
  Přihrádka na láhve
Bezpečné skladování. Tato chladnička Whirlpool poskytuje dokonalý prostor pro skladování lahví díky speciální přihrádce na lahve ve dveřích chladničky.
  Skleněné police
Vášeň pro krásu v každém detailu. Tato chladnička Whirlpool je vybavena skleněnými policemi, které jsou navrženy tak, aby spojovaly krásu a funkčnost a poskytovaly vám ten nejkomplexnější zážitek, jaký si dokážete představit.
  Everest
Vysoká kombinovaná chladnička Everest poskytuje jedinečný úložný prostor.
  Prázdninový režim
Dovolená bez starostí. Režim dovolená umožňuje nastavit chladničku s mrazničkou do pohotovostního režimu po dobu co jste na dovolené.
  Oboustranné dveře
Oboustranné závěsy dvířek pro větší univerzálnost a přizpůsobení uspořádání vaší kuchyně - nastavte si otevírání vlevo nebo vpravo.
  Teplotní alarm
Navrženo pro váš klid. Teplotní alarm vás upozorní, pokud se teplota uvnitř chladničky zvýší a zabrání tak možnému poškození potravin.
  Ventilace
Tato chladnička Whirlpool je vybavena ventilátorem, který zajišťuje plynulé a rovnoměrné proudění vzduchu uvnitř spotřebiče.
  No Frost
Bez nutnosti odmrazování. Technologie No Frost snižuje vlhkost uvnitř mrazničky a zabraňuje tvorbě ledu.
  Fast Cooling
Rychlé chlazení. Teplota uvnitř chladničky se po uložení nových potravin okamžitě sníží. Zabudované senzory automaticky upravují teplotu chlazení, čímž zajišťují nízkou spotřebu energie a delší čerstvost.
  Malá přihrádka
Bezpečné uložení drobných předmětů. Tato Whirlpool chladnička s mrazničkou je vybavena speciální přihrádkou, do které můžete bezpečně ukládat malé předměty a zabránit tak pomíchání vůní a chutí.
  Total No Frost
Zapomeňte na ruční odmrazování mrazničky a tvorbě námrazy v chladničce. Tato technologie zabraňuje tvorbě ledu jak v mrazničce, tak i chladničce.
  Příhrádka na mléčné výrobky
Péče o mléčné výrobky. Tato Whirlpool chladnička s mrazničkou je vybavena speciální prostornou přihrádkou vyhrazenou pro mléčné výrobky, která zabraňuje pomíchání vůní a chutí.
  Elektronický systém ovládání
Výjimečný výkon. Tato Whirlpool chladnička s mrazničkou je vybavena elektronickým systémem ovládání, který zajišťuje nastavení správných parametrů, čímž poskytuje dokonalý výkon a regulaci teploty.
  Energetická třída D
Optimální energetická účinnost.
S energetickou třídou D vám tento spotřebič Whirlpool umožní využívat skvělý výkon i optimální spotřebu energie.
  LED osvětlení
Ideální osvětlení. Energeticky úsporné LED světlo osvětluje vnitřek chladničky a usnadňuje hledání potravin.
  Fast Freeze
Rychlé zmrazení. Funkce rychlého zmrazení nastaví teplotu v mrazničce až o 10 stupňů nižší, aby se potraviny rychle zmrazily a zachovaly si svojí nutriční hodnotu.
  Freeze Control
Bezstarostné zmrazení. Tato mraznička Whirlpool je vybavena inovativní technologií FreezeControl, která účinně chrání chuť a strukturu potravin a snižuje riziko popálení mrazem až o 50 %.
  Kolejničky u zásuvek chladničky
Ladný pohyb. Tato Whirlpool chladnička s mrazničkou je vybavena kolejničkami na zásuvkách, které zajišťují plynulý a ladný pohyb.
  Technologie 6. SMYSL
Technologie 6. SMYSL kontroluje teplotu uvnitř mrazničky a chladničky a v případě potřeby automaticky zvyšuje mrazení. Efektivní a šetrné k životnímu prostředí.
  Objem 380 - 430 l
Veškerý prostor, který potřebujete. Tato chladnička Whirlpool je navržena tak, aby poskytovala veškerý prostor, který potřebujete k pohodlnému uložení potravin a nápojů.
  MultiFresh Box
Přizpůsobitelná zásuvka se 3 různými nastaveními teploty pro ideální uložení konkrétních potravin: ryby a maso (+0/2°), ovoce a zelenina (+4°) nebo mléčné výrobky (+2/3°).
  Fresh Box+
Ovoce a zelenina zůstanou čerstvé až 15 dní*. Zásuvka s integrovaným knoflíkem pro regulaci vlhkosti vám umožní udržet ovoce a zeleninu čerstvé až 15 dní*.
  *Na základě úbytku hmotnosti a vizuální kvality s ohledem na běžné ovoce a zeleninu. Postup interního testu.
  Technologie ZenInverter
Vychutnejte si klid v kuchyni s optimálním výkonem při nízké hladině hluku díky invertorovému kompresoru naší řady chladniček s mrazničkou.
  Push to open
Inovativní mechanismus, který umožňuje otevřít dveře chladničky a mrazničky pouhým dotykem, což umožňuje instalovat chladničku i do bezúchytkových kuchyní.
  50 % extra prostoru
Nová vestavná Total No Frost chladnička s mrazničkou nabízí největší kapacitu* ve své kategorii, která dosahuje 394 litrů díky dodatečné šířce 15 cm a o 50 % většímu** úložnému prostoru.
 
  Výška (cm): 193.5
Šířka (cm): 69.0
Hloubka (cm): 55.1
Hrubý objem mrazničky (l): 99
Hrubý objem chladničky (l): 295
Hloubka pro instalaci: 56.0
Minimální instalační výška: 194.0
Minimální šířka pro instalaci: 71.0
Vlastnosti
Systém instalace krycích dveří: Slided-mounted
Typ instalace: Vestavné
Typ: Kombinovaná chladnička s mrazničkou
Součet objemů mrazicích oddílů (EU 2017/1369): 99
Mrazicí kapacita (kg/24 h) (4hvězdičkové oddělení) (EU2017/1369): 10
Celkový objem výrobků (EU2017/1369): 394
Součet objemů chladicích a nemrazicích oddílů (EU2017/1369): 295
Ovládací prvky: Elektronické
Odmrazování chladničky: Automatické
Odmrazování mrazničky: Automatické
Počet košů v mrazničce: 3
Beznámrazový systém No Frost: Fridge and freezer
Počet teplotních zón: 2
Počet nastavitelných polic v chladni

Alternativní produkty

Máme zkušenosti

Jsme ryze český internetový e-shop založený v roce 2004. V segmentu vestavných spotřebičů a kuchyňského vybavení máme přehled. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je pro nás prioritou

Odborně Vám poradíme

Díky odborným školením, která pravidleně navštěvujeme, Vám vždy poskytneme nejaktuálnější informace a nabídneme optimální řešení Vašich požadavků

Individuálně nabídneme

Vybavujete kuchyň? Starosti s typem spotřebičů, jejich funkčností a výbavou nechte na nás. Napište nám Vaše přání a představy

Nadstandardní služby

Objednané spotřebiče pro Vám zdarma naskladníme a dodáme na konkrétní domluvené datum. Dopravu od nás máte na většinu spotřebičů ZDARMA