Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

WHIRLPOOL W8I HT58 TS

DOPRAVA ZDARMA
17.900 Kč
22.690s DPH
Skladem

Technologie, která stojí za vynikajícími výsledky mytí a úsporou zdrojů

Technologie 6. SMYSL

Technologie, která stojí za vynikajícími výsledky mytí a úsporou zdrojů

Díky technologii 6. SMYSL myčka rozpozná velikost náplně a úroveň znečištění a inteligentně přizpůsobí nastavení cyklu a programu, aby zajistila výraznou úsporu zdrojů.
 
Větší vnitřní prostor u myček Whirlpool MaxiSpace.

vnitřní prostor MaxiSpace

Více místa, méně starostí

Stejné vnější rozměry, nové možnosti uvnitř díky většímu vnitřnímu prostoru. Interiér MaxiSpace nabízí o 10 %* prostoru navíc, abyste mohli do spodního koše vložit i talíře na pizzu o průměru až 32 cm** a do prostředního koše vložit talíře na dezerty o průměru až 19 cm. Veškeré nádobí tak naložíte najednou, čímž se vyhnete dalšímu či ručnímu mytí a tím větší spotřebě.
 
*Srovnání modelů myček Whirlpool se standardní vanou a myček Whirlpool s vanou MaxiSpace. Prostor navíc se vztahuje k většímu celkovému objemu mezi třemi koši.
**Max. 3 talíře na pizzu o průměru až 32 cm s hloubkou až 2 cm lze umístit do
spodního koše doprostřed. Prostřední koš musí být v horní poloze.
Užijte si vynikající výsledky mytí bez nutnosti drhnutí nebo ručního mytí

PowerClean Pro

Užijte si vynikající výsledky mytí bez nutnosti drhnutí nebo ručního mytí

Až o 60 %* lepší výkonnější trysky ve spodním koši. Trysky lze aktivovat pro extra mycí sílu a zajištění dokonale čistého nádobí bez předmývání, a to i v případě velmi připálenych hrnců. Součástí technologie PowerClean Pro je také optimalizace polohování ukládaného nádobí, čímž vzniká o 30 %** více místa ve spodním koši (hrnce a pánve lze umístit na výšku).
 
*Procento výkonu vody vypočtené při aktivované vs. neaktivované možnosti PowerClean Pro.
**Procento je vypočteno ve srovnání s vnitřním prostorem u modelů v rámci stejné řady Whirlpool bez řešení PowerClean Pro.
Objevte největší* 3. zásuvku s integrovanými vodními tryskami

Zásuvka SpaceClean

Objevte největší* 3. zásuvku s integrovanými vodními tryskami

Třetí zásuvka SpaceClean je dokonale navržena a nakloněna tak, abyste do ní mohli vkládat hrnky, misky i vysoké sklenice o průměru až 13 cm a uvolnit tak místo v prostředním koši pro další nádobí.
Zajišťuje také vynikající mycí výkon díky integrovaným vodním tryskám, které ze zásuvky dělají další mycí zónu, kde se síla vody dostane přesně ke každému kousku nádobí.
 
*Na základě objemu vypočteného mezi 5 předními značkami (zdroj: GfK 2022).
Vynikající výsledky sušení a velká úspora energie

NaturalDry

Vynikající výsledky sušení a velká úspora energie

NaturalDry je systém automatického otevírání dvířek určený pro rovnoměrné sušení nádobí díky přirozenému proudění vzduchu, který vstupuje do myčky na konci cyklu. Zajišťuje vynikající výsledky a velkou úsporu energie: až o 70 % lepší výsledky a až o 15 % nižší spotřebu energie*.
 
*Na základě průměrného sušicího výkonu a odpovídající spotřeby energie vestavné myčky nádobí Whirlpool se 2 zásuvkami a funkcí NaturalDry pro kombinovanou náplň zahrnující plasty, sklo, ocel a porcelán ve srovnání s vestavnou myčkou nádobí Whirlpool se 2 zásuvkami bez funkce NaturalDry. Výsledky sušení se mohou lišit v závislosti na modelu myčky a náplni.

Vestavná plně integrovaná myčka nádobí Whirlpool MaxiSpace - W8I HT58 TS
Přednosti této plně integrované vestavné myčky nádobí je o 10 % větší* vnitřní prostor, při zachování stejných vnějších rozměrů. Vynikající energetická třída B (A+++++) se sníženou spotřebu energie. Inovativní technologie zajišťující mimořádně tichý výkon, pro velmi tichý spotřebič. Vynikající mycí výkon pro ideální výsledky mytí. Vynikající výkon sušení pro vynikající výsledky.
  Technologie 6. SMYSL
  Technologie, která stojí za vynikajícími výsledky mytí a úsporou zdrojů
Díky technologii 6. SMYSL myčka rozpozná velikost náplně a úroveň znečištění a inteligentně přizpůsobí nastavení cyklu a programu, aby zajistila výraznou úsporu zdrojů.
  vnitřní prostor MaxiSpace
  Více místa, méně starostí
Stejné vnější rozměry, nové možnosti uvnitř díky většímu vnitřnímu prostoru. Interiér MaxiSpace nabízí o 10 %* prostoru navíc, abyste mohli do spodního koše vložit i talíře na pizzu o průměru až 32 cm** a do prostředního koše vložit talíře na dezerty o průměru až 19 cm. Veškeré nádobí tak naložíte najednou, čímž se vyhnete dalšímu či ručnímu mytí a tím větší spotřebě.
  PowerClean Pro
  Užijte si vynikající výsledky mytí bez nutnosti drhnutí nebo ručního mytí
Až o 60 %* lepší výkonnější trysky ve spodním koši. Trysky lze aktivovat pro extra mycí sílu a zajištění dokonale čistého nádobí bez předmývání, a to i v případě velmi připálenych hrnců. Součástí technologie PowerClean Pro je také optimalizace polohování ukládaného nádobí, čímž vzniká o 30 %** více místa ve spodním koši (hrnce a pánve lze umístit na výšku).

programy: 
Eco 50
Sklo
Studený oplach
Intenzivní 65°
Samočištění
Krátký program
Rapid
Odložený start: Plynulé
Odložený start max. (h): 24
Vlastnosti
Maximální počet sad nádobí (EU 2017/1369): 14
Typ instalace: Vestavné
Nastavitelné nožičky: Ano - pouze předem plněné
Digitální indikace odpočítávání
Mytí v jednom koši: Žádná možnost
Nastavitelná výška horního koše
Příborová zásuvka
Koš na příbory
Koš na příbory: Ano
Indikátor soli
Přečíst si více
Provedení
Energetická třída (nařízení (EU) 2017/1369): B
Spotřeba energie na 100 cyklů Eco Program (EU 2017/1369): 64
Třída účinnosti mytí: A
Třída účinnosti sušení: A
Spotřeba vody v litrech na cyklus v rámci programu Eco (EU 2017/1369): 9.5
Maximální teplota přiváděné vody (°C): 60
Emise akustického hluku šířeného vzduchem (EU 2017/1369): 38
Proud (A): 10
Počet programů: 8
Rozměry
Výška (cm): 82.0
Šířka (cm): 59.8
Hloubka (cm): 55.5
Hloubka pro instalaci (cm): 56.0

Alternativní produkty

Máme zkušenosti

Jsme ryze český internetový e-shop založený v roce 2004. V segmentu vestavných spotřebičů a kuchyňského vybavení máme přehled. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je pro nás prioritou

Odborně Vám poradíme

Díky odborným školením, která pravidleně navštěvujeme, Vám vždy poskytneme nejaktuálnější informace a nabídneme optimální řešení Vašich požadavků

Individuálně nabídneme

Vybavujete kuchyň? Starosti s typem spotřebičů, jejich funkčností a výbavou nechte na nás. Napište nám Vaše přání a představy

Nadstandardní služby

Objednané spotřebiče pro Vám zdarma naskladníme a dodáme na konkrétní domluvené datum. Dopravu od nás máte na většinu spotřebičů ZDARMA