Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

HAIER HWO60SM4FS8BH

  • HAIER HWO60SM4FS8BH
Vestavná trouba Haier HWO60SM4FS8BH v černém provedení nabízí objem 70 litrů a je zařazena do energetické třídy A+. Je vybavena funkcí Cook with Me, osvětlením trouby, čištěním H2O, pyrolytickým čištěním, dotykovým displejem, teplotní sondou, technologií Climatech a zavíráním dvířek Soft Close. Nabízí také připojení Wi-Fi a Bluetooth a dálkové ovládání prostřednictvím aplikace hOn. Součástí je 2× pečicí plech a rošt.
  Haier HWO60SM4FS8BH
Vestavná trouba Haier HWO60SM4FS8BH v elegantním černém provedení s moderním minimalistickým vzhledem je vybavena technologiemi umělé inteligence, jako je Climatech pro dokonalou distribuci tepla a technologie Cook with me, která se v kombinaci s aplikací hOn stane vaším osobním kuchyňským asistentem.
  Připojení trouby
Trouba nabízí Wi-Fi připojení, Bluetooth a dálkové ovládání prostřednictvím aplikace hOn. Součástí aplikace je katalog receptů. K dispozici je až 300 návodů na vaření krok za krokem. Spolu s 50 videi vám poskytne podrobné informace o přípravě pokrmů.
 
 
  Climatech
Tato trouba má dokonalé rozložení tepla, vlhkosti a vzduchu, což zajišťuje rovnoměrné a kvalitní vaření. Díky speciálně tvarovanému panelu a variabilním otáčkám ventilátoru je distribuce vzduchu a ohřevu uvnitř trouby optimální. Radiální umístění chladicího systému ventilátoru zajišťuje konstantní teplotu uvnitř trouby a chrání před tepelnými ztrátami nebo přehřátím okolního nábytku, rukojetí nebo elektroniky.
  Teleskopické výsuvy
Teleskopické výsuvy umožňují snadnější vyjmutí pečicích plechů a lepší kontrolu nad procesem pečení. Díky těmto výsuvům můžete snadno vyměňovat plechy, aniž byste museli na delší dobu otevřít dvířka. Jejich snadné použití zajišťuje efektivní využití tepla.
  H₂O čištění trouby
H₂O čištění trouby je hydrolytický systém, díky kterému je čištění trouby jednoduché, rychlé a úsporné. Stačí nalít 300 ml vody do vyhrazeného prostoru a nastavit program čištění. Zbytky lze snadno setřít houbičkou nebo hadříkem.
  Vodicí lišty z nerezové oceli pro snadné vedení plechů
Plechy na pečení umístěte na vámi zvolenou úroveň, abyste získali potřebný prostor. Vodicí lišty z nerezové oceli usnadňují zasouvání a vysouvání plechů, takže manipulace s nimi nemůže být jednodušší.
  Třída energ.účinnosti show_tooltip
A +
Celk.vn.kapacita trouby        70 L
Gril        Ano
Typ čištění        Pyrolýzou
Horkovzdušná funkce        Ano
Počet funkcí        8
Fyzické vlastnosti a barva
Barva        černá
Šířka        59.5 cm
Výška        59.5 cm
Hloubka        55 cm
Hmotnost        37.1 Kg
Display/Grafika
Vestavěný displej        Ano
Další vlastnosti
Značka        Haier
Smart show_tooltip
Ano
Jednoduché čištění        Ano
Teleskopický výsuv        Jednoúrovňový
Počet skel dvířek        4
Funkce
Časovač        Ano
Gril        Ano
Typ čištění        Pyrolýzou
Počet funkcí        8
Další parametry
Třída energ.účinnosti show_tooltip
A +
Technologie smart ovládání        Wifi
Smart (ovládání mobilem) show_tooltip
Ano
Smart aplikace        hOn
Trouba
Celk.vn.kapacita trouby        70 L
Horkovzdušná funkce        Ano

Máme zkušenosti

Jsme ryze český internetový e-shop založený v roce 2004. V segmentu vestavných spotřebičů a kuchyňského vybavení máme přehled. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je pro nás prioritou

Odborně Vám poradíme

Díky odborným školením, která pravidleně navštěvujeme, Vám vždy poskytneme nejaktuálnější informace a nabídneme optimální řešení Vašich požadavků

Individuálně nabídneme

Vybavujete kuchyň? Starosti s typem spotřebičů, jejich funkčností a výbavou nechte na nás. Napište nám Vaše přání a představy

Nadstandardní služby

Objednané spotřebiče pro Vám zdarma naskladníme a dodáme na konkrétní domluvené datum. Dopravu od nás máte na většinu spotřebičů ZDARMA