Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

GORENJE IS646BG

  • GORENJE IS646BG
GORENJE IS646BG
  AreaFlex
spojení varných zón
  Větší varná plocha
  Dvě vertikální varné zóny lze spojit do jedné, čímž vznikne jedna velká varná plocha. Umožňuje rovnoměrné vaření nebo grilování pokrmů ve větších hrncích a pánvích.
 
Groove
  Jedinečné intuitivní ovládání
  Drážka je speciální a jedinečný prvek, který vede a přirozeně omezuje pohyb prstu při posouvání po ovládacím panelu. Přidává varné desce estetický prvek a výsledkem je úžasně navržená varná deska, která podporuje snadné, rychlé a intuitivní používání.
  Funkce
TimeAssist
  Udržuje vaření na správné cestě
  Pomáhá vám udržovat přehled o tom, jak dlouho už vaříte. Už nemusíte sledovat hodinky nebo přemýšlet, kdy jste začali pokrm připravovat. Nyní můžete hlídat čas přímo na varné desce.
  PowerBoost
  Vaření rychlostí světla
  Funkce
PowerBoost zintenzivňuje ohřev, což dobu ohřevu výrazně zkracuje.
  Personalizace
  Vytvořeno podle vašich představ
  Některá nastavení lze přizpůsobit podle vašich přání. Máte možnost délku a hlasitost zvuku znovu nastavit. Nyní si můžete svou kuchyni sladit s vaším stylem vaření, ať už je hlučný a všude kolem, nebo tichý a klidný.
  Kuchyňská minutka
EggTimer
  Upozornění na čas
  Funkce navržená tak, aby pomáhala při načasování přípravy vajec, čaje, nudlí nebo čehokoli jiného. Tato funkce není propojena s varnými zónami, funguje nezávisle. Nastavte čas, a když vyprší, upozorní vás speciální zvukové znamení. Již žádné rozvařené těstoviny, nechtěná vejce uvařená natvrdo nebo čajové sáčky zapomenuté v šálku.
  Funkce SoftMelt
  Jedna, dvě, a ... čokoládaaa!
  Funkce SoftMelt šetrně rozpustí čokoládu nebo máslo při konstantní teplotě 42 °C, díky čemuž se vytvoří dokonalé podmínky pro rozpouštění bez spálení. Tuto funkci lze použít i pro šetrné rozmrazování.
  Funkce StayWarm
  Pokrm zůstane ideální i pro pozdní příchozí
  Funkce StayWarm udržuje jídlo na konstantní teplotě 70 °C, dokud nenastane ten správný čas k jídlu. Jídlo si zachová původní chuť a teplotu, až do okamžiku podávání.
  Funkce StopGo
  Dejte si pauzu. Kdykoliv.
  Funkce StopGo zastaví vaření a po opětovné aktivaci bude pokračovat se stejnými nastaveními.
  Funkce časovač
  Někdo vždy sleduje čas
  Odpočítavací časovač můžete nastavit až na 99 minut. Pokud znáte optimální dobu vaření pro příslušný pokrm z vlastní zkušenosti, můžete nastavit časovač a varný panel se automaticky po uplynutí doby vypne. Když je jídlo hotové, zazní pípnutí.
  Funkce Recall
  Reaktivujte svá nastavení
  Tato funkce je velice užitečná, když varnou desku neúmyslně vypnete. Máte 5 sekund na to, abyste reaktivovali poslední nastavení použitá na varné desce, což je velmi užitečné, když vaříte více než jeden pokrm. Během 5 sekund po náhodném vypnutí varné desky ji znovu zapněte a během dalších 5 sekund stiskněte funkci StopGo.
  Funkce Delete
  Tato funkce je užitečná zejména když vaříte několik pokrmů najednou. Když potřebujete buď vypnout jednu z varných zón, nebo funkci AreaFlex s IQGrill a nastaveným časovačem, stačí stisknout tlačítko X a je to hotové. Už žádné nesčetné mačkání tlačítek.
  Technické detaily:
  Černá
  Zkosená přední fazeta s Groove prvkem
  SliderTouch - ovládání výkonu pohybem prstu
  Možnost personalizace nastavení - délka a hlasitost zvukového signálu
  BoilControl - automatický rychlý ohřev
  AreaFlex propojení varných zón
  Funkce TimeAssist sleduje čas připravy jídla za vás
  Funkce Recall pro obnovení nastavení
  Funkce EggTimer - kuchyňská minutka
  Funkce časovač
  Funkce Delete pro vypnutí všech nastavení jedním stlačením
  Funkce StopGo - okamžité dočasné zastavení vaření bez ztráty nastavených parametrů
  StayWarm - udržování teploty 70 °C
  SoftMelt - šetrné rozpouštění 42 °C
  SteZone - spojuje dvě varné zóny do jedné, s možností nastavení výkonu pro každou zónu
  PowerBoost funkce - extra výkon varné zóny 4 indukční zóny

Máme zkušenosti

Jsme ryze český internetový e-shop založený v roce 2004. V segmentu vestavných spotřebičů a kuchyňského vybavení máme přehled. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je pro nás prioritou

Odborně Vám poradíme

Díky odborným školením, která pravidleně navštěvujeme, Vám vždy poskytneme nejaktuálnější informace a nabídneme optimální řešení Vašich požadavků

Individuálně nabídneme

Vybavujete kuchyň? Starosti s typem spotřebičů, jejich funkčností a výbavou nechte na nás. Napište nám Vaše přání a představy

Nadstandardní služby

Objednané spotřebiče pro Vám zdarma naskladníme a dodáme na konkrétní domluvené datum. Dopravu od nás máte na většinu spotřebičů ZDARMA