Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

GORENJE BCM598S18X

  • GORENJE BCM598S18X
GORENJE BCM598S18X
 
HomeMade tvar trouby
  Všechny vynikající vlastnosti pečení v tradičních pecích na dřevo.
  Tradiční, klenutý tvar trub Gorenje je jednou z množství užitečných řešení. Inspirovaný tradičními kamny na dřevo, umožňuje horkému vzduch volně cirkulovat. Díky tomu horký vzduch rovnoměrně proudí okolo připravovaného jídla, čímž vždy dosáhnete vynikajících výsledků pečení: křupavé zvenku a šťavnaté uvnitř. V kombinaci s naším speciálním ventilačním systémem Multiflow 360˚ poskytuje něco opravdu speciálního - možnost péci na všech 5 úrovních.
  Automatické programy
 
Vybrat, stisknout a hotovo
  Trouby Gorenje zabezpečují plně automatizované pečení s více než 80 recepty, ze kterých si můžete vybírat. Tajemství automatického režimu je poměrně jednoduché – všechny parametry, jako je čas, teplota a výhřevná tělesa, se nastaví automaticky. Vše, co musíte udělat vy, je vybrat si typ jídla a jeho hmotnost a stisknout start. Trouba se postará o zbytek.
  MultiFlow 360
  Všechny strany jsou dobré strany
  Funkce MultiFlow 360° zaručuje optimální cirkulaci horkého vzduchu v troubě. Díky šikovně umístěnému větracímu otvoru na zadní stěně a jedinečnému zaoblenému tvaru trouby, se vzduch šíří rovnoměrně po celé troubě. Ventilátor umožňuje horkému vzduchu cirkulovat po celém objemu trouby, čímž se jídlo dokonale upeče ze všech stran. Dynamický pohyb vzduchu umožňuje současné pečení na více úrovních bez míchaní vůní a chutí.
  SilverMatte
  Mimořádně odolný, mimořádně hladký povrch
  Kvalita a typ smaltu jsou pro chod trouby mimořádně důležité. SilverMatte je vysoce odolný a pevný materiál, který snese extrémní teplo, a to i při pyrolytickém čištění při 500 °C. Bez mikropórů jsou povrchy trouby a plechů odolné vůči nejvyšším teplotám, mikrovlnám či páře. Trojnásobný nátěr interiéru podporuje tepelnou reflexi a poskytuje dodatečnou izolaci. Díky tomu zůstane interiér trouby vždy bezpečný a sterilní.
  Sušení
  Skvělé jídlo vždy po ruce
  Sušené maso, ovoce, zelenina či bylinky můžete lehce připravit i doma. Sušení je možné až na 5 plechách zároveň, což šetří čas a energii.
  Jogurt
  Snadná cesta ke zdravému jídlu
  Speciální program vám umožňuje připravit si zdravý jogurt doma. Automatické nastavení teploty a času poskytne optimální podmínky, které vytvoří domácí jogurt za přibližně 3 hodiny. Tato funkce vyžaduje použití přídavného příslušenství Gorenje.
 
DC+ Systém
  Efektivní management ochlazování
  Systém DynamiCooling+ účinně ochlazuje exteriér trouby a zabraňuje poškození způsobeném vysokými teplotami. Po ukončení pečení tepelný snímač ochlazuje vnější povrch trub, dokud teplota neklesne pod 60 °C. Užitečné zejména pro trouby s pyrolytickým čistěním, které probíhá při extrémně vysokých teplotách. Systém DynamiCooling pracuje při zapnuté troubě, zatímco systém DynamiCooling+ se aktivuje po vypnutí trouby.
  Technické detaily
  Řada Superior
  Barva: Nerez
Barva rukojeti: Barva nerezové oceli
Materiál/barva čelního panelu: Sklo a lakovaný kov
Objem trouby: 50 l
Kombinovaná mikrovlnná trouba - 50 l Extra velká využitelná pečící plocha
  Odnímatelné vnitřní sklo dvířek trouby s plochým povrchem
  HomeMADE® vytvořené podle tradiční pece na dřevo
  PerfectGrill dvojité topné těleso pro rovnoměrné pečení
  Elektronické ovládání
  Tvar knoflíků ovládání: Ergonomické knoflíky
  ProCook programovací modul s přednastavenými programy a funkcemi
  Způsoby ohřevu:
  Spodní a horní topné těleso
  Spodní topné těleso (AquaClean)
  Horní topné těleso
  Infra gril
  Kruhové topné těleso s ventilátorem
  Infra gril a ventilátor
  Spodní topné těleso a ventilátor
  Spodní topné těleso s kruhovým topným tělesem a ventilátorem
  Infra topné těleso - malé
  Mikrovlny
  Mikrovlny a horký vzduch
  Mikrovlny a gril
  Rozmrazování
  Rychlý předohřev trouby 200 ˚C za 6 minut

Máme zkušenosti

Jsme ryze český internetový e-shop založený v roce 2004. V segmentu vestavných spotřebičů a kuchyňského vybavení máme přehled. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je pro nás prioritou

Odborně Vám poradíme

Díky odborným školením, která pravidleně navštěvujeme, Vám vždy poskytneme nejaktuálnější informace a nabídneme optimální řešení Vašich požadavků

Individuálně nabídneme

Vybavujete kuchyň? Starosti s typem spotřebičů, jejich funkčností a výbavou nechte na nás. Napište nám Vaše přání a představy

Nadstandardní služby

Objednané spotřebiče pro Vám zdarma naskladníme a dodáme na konkrétní domluvené datum. Dopravu od nás máte na většinu spotřebičů ZDARMA