Parní trouba - domácí konvektomat do každé kuchyně.
21.08.2017 | AktuálněUž jste slyšeli o parní troubě? Myslíte si, že byste mohli pouze uvařit zeleninu a jiná výhradně zdravá a ve finále ne moc dobrá jídla, jste na omylu.
Moderní parní trouby dokáží samozřejmě vařit zeleninu, ale i knedlíky, či rýži, ohřívat, takže můžete hravě a zdravě nahradit mikrovlnnou troubu.
S přispěním páry můžete luxusně upéct maso, které bude mít křupavou kůrčičku, ale uvnitř bude šťavnaté. Může zapékat těstoviny, zeleninu i maso.
Parní trouby jsou velkokapacitní až 74 l velké trouby, které můžete využívat jako tradiční troubu. Parní trouby jsou vybaveny jednat tradičním horním a dolním ohřevem, horkým vzduchem, grilem a různé kombinace těchto ohřevů, ale hlavně programy s využitím páry.
100% pára - ohřev, vaření zeleniny, rýže, knedlíků,...
50/50% horký vzduch/pára - zapékání, pomalé pečení velkch kusů masa,...
25/75% horký vzduch/pára - pečení masa, pstruhů, rolády, chleba, některých moučníků, ...
Parní trouby jsou multifunkční spotřebiče, které skutečně využijete. Součástí výbavy je i pečící sonda. Díky pečící sondě bude pečený pokrm vždy perfektní. Přesná teplota, které maso uvnitř dosáhne zaručí dokonalý výsledek připravovaného pokrmu.
Čištění trouby je zajištěno díky parnímu programu.
Abyste si mohli parní troubu vyzkoušet a přesvěčit se, že je to skvělá volba pořádají značky AEG a Electrolux nezávazná školení. Nejste-li si jisti, doporučujeme tento kurz navštívit, budete nadšeni! Rádi Vám návštěvu na kurzu zprostředkujeme. Parní trouby AEG i parní trouby Electrolux doporučujeme, mají perfektní poměr cena/výkon.
Máme přehled a děláme svoji práci rádi, dobře Vám poradíme.