Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

Aktuality

Nejlevnější parní trouba se 100% párou

06.04.2018 | Aktuálně

Už jste slyšeli o parní troubě a rádi byste si ji také pořídili?

Máme pro Vás nejlevnější multifunkční troubu s možností vaření v páře 100% pára, pečení s párou i čištění párou od značky Electrolux.

Parní trouba EOB 8757AOX v nerez provedení, nebo v černé barvě model EOB8757ZOZ jsou nejlevnější modely, který můžeme skutečně doporučit.

Trouby jsou vybaveny integrovanou parní funkcí. 100% páru optimálně využijete př vaření zeleniny, rýře, knedlíků, nebo pro ohřev již hotových pokrmů. Za 5-10 minut bude pokrm perfektně prohřátý bez jakohokoli záření (mikrovlnné trouby). Knedlíky, nebo rýži uvaříte bez hlídání a možného připálení do 30 minut. Využít můžete i odložený start, či časovač. Zajímavá je i funkce kynutí. Kynutí v páře je nastaveno na 40°C na 30 min. Díky tomu je těsto perfektně vykynuto ve vlhkém prostedí optimální pro kynutí.

Parní trouby mají i možnost pečení s párou. Péci můžete zapékané pokrmy s 50% páry a 50%horkého vzduchu na nižší teplotu, než v klasické horkovzdušné troubě. Díky tomu ušetříte za elektřinu.

Velmi praktické je i pečení 25% páry a 75 % horkého vzduchu. Velké kusy masa, nebo třeba vepřové koleno jsou díky tomu lahodné jak od profesionála. Maso je krásně propečené, šťavnaté - díky páře, a s křupavu kůrčičkou.

I pečící sonda je součástí každé parní trouby. Nebojte se teplotní sondy a používejte ji. Návod na použití teplotní sondy i tabulku pro ideální teplotu uvnitř masa vám dodáme s každou kombinovanou parní troubou v bezvadně zpracované kuchařce, kde objevíte mnoho vynikajích receptů s využitím pečících progranů s párou i bez ní. 

Všechny kombinované parní trouby jsou vybaveny teleskopickým výsuvem, což je velmi praktický pomocník.

Máte-li jakékoli dotazy k parním troubám, oslovte nás, nebo nám zavolejte na telefonní číslo 608 20 50 31,  rádi Vám sdělíme všechny informace i osobní zkušenosti, které s parní troubou máme. Denně pečeme, testujeme a zjišťujeme nové praktické vlastnosti parních trub. 

pečení pečiva 70% horký vzduch + 25% pára

příprava pokrmů v páře

možno péci ve více úrovních různé pokrmy najednou

pečení s pečící sondou je pohodlné a se zárukou úspěchu

zpět na předchozí stránku